(Notre menu est au bistro bien évidemment disponible en français!)
Verwacht je aan sneukelfood om te delen (of net niet) en ongecompliceerde, eerlijke kost van West-Vlaamse & Belgische bodem. We werken steevast en enkel met een vis van de week, afhankelijk van het aanbod in de vismijn.
Onze ferm gesmaakte pasta’s van weleer komen ook terug en naast deze Italiaanse trip op de kaart verrassen we zo nu en dan eens met andere buitenlandse klassiekers.
Vegan en vegetarische (V) gerechten zijn samen gebundeld in onze menukaart.
We tonen u in de zaak met plezier onze menukaart met beschikbare gerechten per intolerantie/allergie.
Spaghetti Meatballs
Gehaktballetjes in tomatensaus*
Gepaneerde reepjes van hoevekipfilet*
Kaaskroketjes* (V)
Kroketjes van handgepelde noordzeegarnalen*
Gepaneerde reepjes van vis*
* Geserveerd met frietjes of kroketjes en kerstomaatjes
Flink gegeten?
Vanille ijsje met spikkels en een lolly
American pancakes, suiker, blauwe besjes, spikkels en een lolly
Mignon di Coscia D’Oggiono (gedroogde worst uit Italië)
Catalaanse Fuet ‘Salgot’
Rilette ‘Belgasconne’ varken
Serranoham (min. 12 maand gerijpt) – zwarte peper – brood & olijfolie
Spaanse arbequina olijven
Bruschetta met zongedroogde tomaat & basilicum
Belgische halfharde paterskaas met zeewier, mangochutney & brood
Lookbroodjes met aïoli
Dip van chiliyoghurt met brood, zonnebloempitten
Aïoli & tapenade van zongedroogde tomaat & brood
Nacho‘s – jalapeños – cheddar – dip – bosuitjes
Ovengedroogde kerstomaatjes & burrata, brood
Kroketjes (8st) van handgepelde noordzeegarnalen – cocktailsaus
Gepaneerde reepjes van vis – tartaar
Calamares – tartaar
Gepaneerde reepjes van hoevekipfilet met chilidip
Traag gegaard buikspek ‘Belgasconne’ – picklesmayo
Escargots met lookboter & brood (6st)
Pizza Margherita, op de wijze van THUUS.
Patatas bravas (aardappeltjes met een pittig tomatensausje en aïoli)
Courgettebloemen in een krokant jasje met veganaisedip
Kroketjes (8st) van kaas met dip van mangochutney
(Gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Amusebord
Aperobord
Bisque van noordzeegarnaal met aïoli & brood
Escargots met lookboter & brood (12st)
Ovengedroogde kerstomaatjes & burrata, brood
Kroketten (2st) van kaas met brood en groen (Ook gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Kroketten (2st) van handgepelde noordzeegarnalen met brood en groen
Handgesneden West-Vlaamse steak tartare
Gegrilde chateaubriand Belgisch wit-blauw (+/- 250gr)
Saus naar keuze: peperroom, provençaals of champignonroom
Gegrilde filet pure Belgisch wit-blauw (+/- 250gr)
Saus naar keuze: peperroom, provençaals of champignonroom
Burger THUUS. van puur West-Vlaams gehakt – THUUS.burgersaus
Burger Meatlover ’Dubbeldekker’ THUUS. van puur West-Vlaams gehakt – THUUS.burgersaus
Vishaas naar keuze van de chef volgens aanvoer in de West-Vlaamse vismijnen, geserveerd met verse puree (frieten, kroketjes of brood kan uiteraard ook)
Kroketten (3st) van handgepelde noordzeegarnalen *
Scampi (pikante of romige tomatensaus naar keuze) *
Wilde gambas à la plancha (geen kweek, op zee gevangen!) *
Plateau fruits de mer (royale), geheel samengesteld volgens jouw wensen! Enkel tijdens de lunch en op bestelling maar dan nog zo lekker en vers.
Stoofvlees met West-Vlaams LeFort bier, slaatje *
Stoofvleis met e Westvlams bruun biertje, medde salaatje
Balletjes in tomatensaus, slaatje *
Boln in tomattesausse, salaatje
Vol au vent van hoevekipfilet op grootmoeders wijze, slaatje *
Vol au vent van boerenhofkiekenfielé ip memé eur maniere, medde salaatje
* Geserveerd met frietjes, kroketten of puree * Mè frietn, kroketn of pureepatatn
Geserveerd met brood & boter
BolognaiseBelgio (tomaten, gehakt, prei, wortel, courgette)
Scampi (pikante of romige tomatensaus naar keuze)
Meatballs (gehaktballen, tomatensaus THUUS.)
Arrabiatta al ragu (spicy, tomaten, gehakt, ui, pepertjes)
Napolitana (tomatensaus)
Onze gerechten van de vorige pagina’s, met dan aangepaste ingrediënten of die ineens geschikt zijn voor mensen met een vegetarische of veganistische voorkeur.
Kroketten (2st) van kaas met brood en groen (Ook gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Ovengedroogde kerstomaatjes & burrata, brood
Stoverij
Vol au vent
Burger THUUS. met (vegan)cheddar – THUUS.(vegan)burgersaus
Balletjes in tomatensaus
Kroketten (3st) van kaas, slaatje en brood, frietjes, kroketten of puree
Pasta Napolitana (tomatensaus, met brood)
Pasta Meatballs (balletjes, tomatensaus, met brood)
Pasta Arrabiatta (spicy tomatensaus, met brood)
Uiteraard serveren we een vegan vinaigrette op de slaatjes • We werken met 100% plantaardige frituurolie
THUUS. ontving het ‘BE Vegan’-label van de Belgische veganismebeweging (bevegan.be)
Vraag naar onze aparte dessertkaart!
Prijs van courante dranken: Pils: 2.70 • Water: 2.60 • Koffie: 3.00
Wijn vanaf 6.00 • Aperitief vanaf 5.00
Bistro THUUS. • Vicing BV • BE 0792209490
Prijzen inclusief het toepasselijke BTW-tarief.
Geen producten in uw winkelwagen.