>> Notre menu est au bistro bien évidemment disponible en français!
>> Our menu is on-site available in English!
>> Unsere Speisekarte ist im Restaurant auf Deutsch erhältlich!
Tijdens de lente werken we veelal met suggesties gezien het dagelijkse wisselende weer.
Verwacht je aan sneukelfood om te delen (of net niet) en ongecompliceerde, eerlijke kost van West-Vlaamse & Belgische bodem met hier en daar al eens een suggestie naargelang het seizoen.
Naast een Italiaanse trip met onze pasta’s, durven we wel eens uitpakken met andere buitenlandse klassiekers.
Vegan en vegetarische (V) gerechten zijn samen gebundeld in onze menukaart (Zie onder).
We tonen u in de zaak met plezier onze menukaart met beschikbare gerechten per intolerantie/allergie.
Spaghetti Meatballs
Gehaktballetjes in tomatensaus*
Krokante reepjes van hoevekipfilet*
Kaaskroketjes* (V)
Kroketjes van handgepelde noordzeegarnalen*
Gepaneerde reepjes van vis*
* Geserveerd met frietjes of kroketjes en kerstomaatjes, supplement appelmoes mogelijk.
Flink gegeten?
Vanille ijsje met spikkels en een lolly
American pancakes, suiker, blauwe besjes, spikkels en een lolly
Catalaanse Fuet ‘Salgot’
Serranoham (min. 12 maand gerijpt) – zwarte peper – brood & boter
Krokante reepjes van hoevekipfilet met chilidip
Gepaneerde reepjes van vis – tartaar
Calamares – verse tartaar
Kroketjes (8st) van handgepelde noordzeegarnalen – cocktailsaus
Pizzetta Margherita
Escargots met lookboter & brood (6st)
Lookbroodjes met aïoli
Nacho‘s – jalapeños – cheddar – dip – bosuitjes
Patatas bravas (aardappeltjes met een pittig tomatensausje en aïoli)
Courgettebloemen in een krokant jasje met veganaisedip
Kroketjes (8st) van kaas met dip van mangochutney
(Gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Aperobord ‘THUUS’
Bisque van noordzeegarnaal met aïoli & brood
Scampi look met brood
Kroketten (2st) van handgepelde noordzeegarnalen met brood en groen
Escargots met lookboter & brood (12st)
Mergpijpje, klassiek, brood
Kroketten (2st) van kaas met brood en groen (Ook gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Gegrilde chateaubriand West-Vlaams ‘Rood’ (+/- 250gr)
Saus naar keuze: peperroom, provençaals of champignonroom
Gegrilde filet pure West-Vlaams ‘Rood’ (+/- 250gr)
Saus naar keuze: peperroom, provençaals of champignonroom
Burger THUUS. van puur West-Vlaams gehakt – THUUS.burgersaus
Burger Meatlover ’Dubbeldekker’ THUUS. van puur West-Vlaams gehakt – THUUS.burgersaus
Kroketten (3st) van kaas met brood en groen
Kabeljauwhaas (of vishaas naar keuze van de chef volgens aanvoer in de West-Vlaamse vismijnen), geserveerd met verse puree (frieten, kroketjes of brood kan uiteraard ook)
– met boontjes, spek, paprika en sausje van ’t moment of
– met provençaalse saus
Kroketten (3st) van handgepelde noordzeegarnalen *
Scampi (look, pikante romige tomatensaus of romige tomatensaus naar keuze) *
Wilde gambas à la plancha (geen kweek, op zee gevangen!) *
Stoofvlees met West-Vlaams LeFort bier, slaatje *
Stoofvleis met e Westvlams bruun biertje, medde salaatje
Balletjes in tomatensaus, slaatje *
Boln in tomattesausse, salaatje
Vol au vent van hoevekipfilet op grootmoeders wijze, slaatje *
Vol au vent van boerenhofkiekenfielé ip memé eur maniere, medde salaatje
* Geserveerd met frietjes, kroketten of puree * Mè frietn, kroketn of pureepatatn
Geserveerd met brood & boter
BolognaiseBelgio (tomaten, gehakt, prei, wortel, courgette)
Scampi (pikante of romige tomatensaus naar keuze)
Meatballs (gehaktballen, tomatensaus THUUS.)
Arrabiatta al ragu (spicy, tomaten, gehakt, ui, pepertjes)
Onze gerechten van de vorige pagina’s, met dan aangepaste ingrediënten of die ineens geschikt zijn voor mensen met een vegetarische of veganistische voorkeur.
Lookbroodjes & aïoli (veg)
Nacho, jalapeños, “kaas”, bosuitjes, dip
Patatas Bravas
Courgettebloemen in een krokant jasje met veganaisedip
Kroketjes van kaas met dip van mangochutney (veg)
Kroketten (2st) van kaas met brood en groen (Ook gemaakt van Roeselaarse “Brokkeloud”, de eerste Belgische kaas in de ruimte!)
Pizzetta Margherita
Stoverij met West-Vlaams LeFort -vegan friendly- bier
Vol au vent
Burger THUUS. met (vegan)cheddar – THUUS.(vegan)burgersaus
Balletjes in tomatensaus
Kroketten (3st) van kaas, slaatje en brood, frietjes, kroketten of puree (veg)
Pasta Pomodoro (tomatensaus, met brood)
Pasta Volognaise (tomaten, “gehakt”, ui, wortel, courgette, met brood)
Pasta Meatballs (“gehakt’balletjes, tomatensaus, met brood)
Pasta Arrabiatta (spicy tomatensaus, met brood)
Uiteraard serveren we een vegan vinaigrette op de slaatjes • We werken met 100% plantaardige frituurolie
THUUS. ontving het ‘BE Vegan’-label van de Belgische veganismebeweging (bevegan.be)
Bekijk onze suggesties voor de lunch-ideetjes van het moment.
Vraag naar onze aparte dessertkaart, inclusief een mooi vegan/vegetarisch aanbod!
Prijs van courante dranken: Pils (Stella): 2.80 • Water: 2.80 • Koffie: 3.40
Wijn vanaf 6.60 • Aperitief vanaf 5.50
Prijs van de hoofdgerechten van €16,80 tot €38.80
Prijs van de kids-gerechten van €10.40 tot €16.80
Bistro THUUS. • Vicing BV • BE 0792209490
Prijzen inclusief het toepasselijke BTW-tarief.
8
Geen producten in uw winkelwagen.